Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Новата книга на Гуинет Полтроу

отпечатай новината

12.04.2013 11:15 | Видян 1769 пъти

Новата книга на Гуинет Полтроу

В последните години Гуинет Полтроу сякаш е по-известна със здравословния си режим на живот, към който се опитва да привлече и други хора, и с готварските си книги, отколкото с изявите си в киното.

Полтроу наскоро представи новата си книга "It's All Good", която включва разнообразни вегетариански, вегански и суровоядски принцеси, научи edna.bg.

Сега в интервю за американското издание на сп. "Harper's Bazaar" Гуинет признава, че има своите малки прегрешения. Тя си позволява да пуши по една цигара на седмица – в събота вечер и признава, че е ползвала ботокс.

Актрисата е на 40 години, майка е на две деца, но това по нищо не ѝ личи от прекрасната фигура и свежа, сияйна кожа.

Полтроу споделя обаче, че повече никога не би си инжектирала ботокс, след като резултатът от терапията никак не ѝ допаднал.

"Страх ме е да пробвам пластична операция и никога повече няма да си сложа ботокс. Но съм склонна да пробвам други методи за поддържане на кожата млада.

Като цяло не ме бива много в козметичните процедури, но се старая да почиствам лицето си всяка вечер и ползвам много натурални масла за кожа."

Актрисата не крие, че е тествала различни лазерни процедури за подмладяване. Тя споделя, че са били изключително болезнени, но пък сякаш са подмладили с магическа пръчица лицето ѝ с пет години.

Относно здравословния си начин на живот, Гуинет признава, че в никакъв случай не прекалява и търси баланса между "цигарите и тофу".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !