Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ал Бано и Тото Кутуньо в Гласът на България

отпечатай новината

15.04.2013 10:15 | Видян 1992 пъти

Ал Бано и Тото Кутуньо в Гласът на България

Легендарните италиански изпълнители Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци са специални гости на втория голям концерт в Гласът на България тази вечер от 20:00 часа по бТВ.   За първи път заедно на българска сцена те са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от Ку-ку бенд.

Само ден преди концерта си в първа зала на НДК, звездите на италианската поп музика ще се запознаят и ще подкрепят участниците в музикалното състезание, които вече два месеца се борят за титлата Гласът на България. Тази вечер таланта си в шоуто на живо ще трябва да докажат останалите 16 изпълнители, от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро.

Зрителите пред екраните и в залата ще видят истинска битка на силни индивидуалности и различни музикални стилове. Кандидатите трябва да се представят така, че да спечелят не само публиката, но и треньорите си, защото утре от 21:00 часа ще стане ясно кои от тях са подкрепени най-много от феновете и кой ще бъде спасен от треньора си.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !