Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Змии, жаби и хлебарки в Къртицата

отпечатай новината

17.04.2013 09:30 | Видян 2777 пъти

Змии, жаби и хлебарки в Къртицата

Змии, жаби и хлебарки полазиха участниците в "Къртицата". Част от участниците в шоуто бяха затворени в стъклени ковчези с гадинките, а съотборниците им трябваше да търсят ключа, за да отворят саркофазите и да ги спасят. Ключовете пък бяха скрити в пясък , омесен с червеи и бяха общо 4 на брой - 3, от които фалшиви. Отборите бяха три.

Първи в предизвикателството се включи този на Емануела. Върху певицата изсипаха кофа с жаби, а Диан Икебаната успя за две минути и половина да открие правилния ключ и да я спаси, пише vsekiden.bg.

Втора беше Велислава от квотата на неизвестните, която бе залята с хлебарки и попови прасета. Тя стоически издържа гадинките, но никой от съотборниците не успя да намери ключа, за да я отвори. Миглена успя да открие един, но той не бе правилния. Най-дълго търси Жени Калканджиева и успя да намери отново непасващ ключ. Забавянето в търсенето даде повод на коментаторите в студиото отново да я заподозрат като "къртицата" в предаването. Причината - бавното й търсене доведе до загубване на мисията за техния отбор.

Безспорен шампион в мисиите се оказа Марияна, която се изправи срещу фобията си от влечуги бе посипана със змии. Рут успя за 30 секунди да намери правилния ключ и да я спаси.

След края на мисията гадинките бяха показани кадри от сватбата на фолкдивата Емануела, която се оказа, че командори мъжа си Никола. "Така сте подбрали кадрите, тя не е толкова лоша", каза съпругът на певицата.

Другата двойка в шоуто - рапърът 100 Кила и Миглена признаха чувствата си и с половин уста и пламък в очите споделиха, че май са влюбени."Може и да се консумирали любовта си, ние с Николета не можехме да спим от тях", наля масло в огъня Азис.

Снимка: karticata.tv7.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !