Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Бекъм изпусна рождения ден на Виктория

отпечатай новината

18.04.2013 12:00 | Видян 1834 пъти

Бекъм изпусна рождения ден на Виктория

Дейвид Бекъм планира да прекара идния уикенд в Париж заедно със съпругата си Виктория, която вчера, на 17 април, навърши 39 години.

Футболистът е планирал да почете жена си на патерица, като ѝ подари два романтични дни във френската столица, тъй като не е успял да присъства на официалната вечеря в нейна чест, която се е състояла вчера в Лондон, пише tialoto.bg

Модната дизайнерка отпразнува своя рожден ден заедно с децата си Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, докато съпругът ѝ беше зает с тренировките си за френския отбор "Пари Сен Жермен".

Въпреки това, в опит да компенсира пропуснатото време, 37-годишният Дейвид е организирал да прекара най-накрая известно време насаме с жена си.

Източник, близък до звездата, казва пред вестник "The Mirror" следното: "Дейвид не можа да бъде с Виктория вчера, но той ще организира нещо специално за нея в Пари. Децата му помогнаха да избере подарък за майка им.

Бекъм е поканил в Париж и своите тъстове - родителите на Виктория , за да може те да се грижат за децата, докато той заведе жена си на романтична вечеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !