Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Sense Hotel Sofia отваря врати

отпечатай новината

18.04.2013 12:45 | Видян 4441 пъти

Sense Hotel Sofia отваря врати

Sense Hotel Sofia, част от световната верига Design Hotels™ посреща първите си гости на бул. „Цар Освободител“ 16 през месец април.

Концептуалният дизайн е допълнен с образци на модерното и съвременно изкуство от богатата колекция на Галерията за модерно изкуство в София. Целта на това партньорство е да запознае ценителите със значими и световноизвестни артисти в обстановка, различна от тази на стандартните музеи и галерии.
Със съвременен облик и фина естетика, Sense Hotel Sofia е архитектурно произведение на изкуството, което се откроява сред градския пейзаж.

При проектирането на Sense Hotel Sofia, архитектите от Lazzarini Pickering Architetti, собственикът Георги Чопев и неговите партньори, имат ясна цел: създаването на хотел, който ще се разглежда като новата класика в сърцето на София, с иновативна структура, едновременно чувствителна към заобикалящата среда, но и дръзко различна.

Хотелът е разположен до площада на Парламента, с пряка видимост към храм-паметник „Св. Александър Невски“, на булевард, който е главна визуална ос за града. Рамката на булеварда са сгради от края на XIX в., средата на XX в., както и някои по-съвременни. Бързият достъп до основни правителствени сгради, културни и туристически забележителности, луксозни бутици, многобройни ресторанти, барове и нощни заведения, го прави еднакво удобна локация както за бизнес, така и за отдих.

Собственост на „БЛВД“ ООД, Sense Hotel Sofia е доведен до успешно завършване и отваряне от Г-н Георги Чопев като ръководител на проекта и с помощта на собствениците на компанията - Г-н Иво Христов и г-жа Татяна Стоилова.



продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !