Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Елизабет Хърли и Кейт Хъдсън в борба с рака на гърдата

отпечатай новината

20.04.2013 09:00 | Видян 5140 пъти | Гласували 1

Елизабет Хърли и Кейт Хъдсън в борба с рака на гърдата

Елизабет Хърли и Кейт Хъдсън се превърнаха в бляскав тандем, след като обединиха усилията си в последното събитие, свързано с рака на гърдата, научи tialoto.bg. То се състоя в хотел „Waldorf Astoria" в Ню Йорк. Елизабет, която е посланик на Estee Lauder за информираността, свързана с рака на гърдата, подкрепяше темата на вечерта в блестяща, дълга розова рокля.

Кейт контрастираше в драматичен черен тоалет с дълги ръкави. По-късно към дамите се присъедини и годеникът на блондинката - Матю Белами от групата Muse. На галата присъстваха и други знаменитости като дизайнерката Вера Уанг, сър Елтън Джон и наследницата на козметичния гигант Estee Lauder – Айрин Лаудер (внучка на Есте).

Козметичният концерн създаде своя фондация за борбата с рака на гърдата преди 14 години. Елизабет работи в тясно сътрудничество с марката от доста години и е запален защитник на каузата, въпреки че самата тя не се е докосвала до болестта.

Британската актриса е казвала по темата следното: "Баба ми имаше рак на гърдата, както и няколко мои приятелки. Това е болест, която засяга всички. Не знаем кой ще пострада - баба, приятелка, майка, леля, сестра, братовчедка, колежка. Сега, повече от всякога е важно жените да се информират за рака на гърдата, тъй като процентите на заболяването се покачват всяка година."
                                                                                                                                                                                                   Снимка: www.stud-center.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !