Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Зверски скандал между Емануела и Радина Кърджилова

отпечатай новината

19.04.2013 13:30 | Видян 4344 пъти

Зверски скандал между Емануела и Радина Кърджилова

Фолк певицата се подигра публично с актрисата. Радина Кърджилова си спечели сериозен враг в лицето на фолк певицата Емануела, научи kliuki.net.
 
Чалгаджийката вдигна чутовен скандал на актрисата заради коментарите й по време на сватбата й. Радина в прав текст заяви, че не се чувства комфортно на партито и е афектирана и изморена. 

В личен разговор тя се скара с Донков и му сподели, че никак не й е до забавления. Кадрите от скандала обаче станаха достояние на Емануела, която се погрижи отново да влезе в центъра на събитията. 
Брюнетката използва ситуацията, за да привлече отново вниманието към себе си. Тя се постара да злепостави актрисата публично. И то не само като лично я обиди, но и отказа да приеме извинението.

С наглото си и грубо поведение Емануела почти разплака Радина. А в същото време настрои и зрителите срещу себе си.
Изпълнителката се държеше като изключително обидена, че наричат музиката й чалга. След това нападна актрисата, че не е била длъжна да стои на партито й, щом не й харесва. 

Капакът беше, когато се опита да забие копие пред Радина. Но тъй като актрисата е гост звезда Емануела го заби пред Донков. С поведението си певицата изложи жестоко актрисата. И буквално я направи за резил. От друга страна обаче и самата Емануела се изложи сериозно. Тъй като събра почти толкова негативи, колкото и Жени Калканджиева.

Снимка: blogspot.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !