Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Златка Райкова с нов нос и скули

отпечатай новината

22.04.2013 15:00 | Видян 6851 пъти

Златка Райкова с нов нос и скули

Сексбомбата Златка Райкова зарадва феновете си с нова гореща визия. Смуглата красавица публикува фотос в социалната мрежа, който предизвика лавина от коментари. От снимката се вижда, че "Мис Плеймейт 2007" е легнала за втори път под ножа, за да коригира носа си, пише Монитор. Освен това красавицата е с нови скули и всички бръчки по лицето ѝ са заличени. В началото на годината се заговори, че русото изкушение си е наблъскало и силикон в задните части.

Според мълвата Златка е посетила известен пластичен хирург в столицата, с цел да си направи секси задник. Операцията по поставяне на силикон на това деликатно място се е състояла в началото на февруари. Желанието на плеймейтката е било да се сдобие с дупе като на истинска бразилка, тъй като не била доволна от природните си дадености. На новите ѝ придобивки обаче ще се радва само официалното ѝ гадже.

За жалост на феновете си преди време Райкова сподели, че възнамерява да се откаже от кариерата си на модел и сексбомба, тъй като вече се е изморила от непрестанните фотосесии, снимки в реклами и всички участия, свързани с поддържането на звездния имидж. Причината за отсъствието ѝ от светския живот най-вероятно обаче е гаджето ѝ Камен Балбузанов – Куката. Откакто се хвана с него Златка спря да ходи по купони и играе ролята на примерна половинка.

Преди дни обаче красавицата наруши мълчанието си и изригна срещу клюка, обвързваща я с друг мъж. "Не съм предмет за продаване. Обвързана съм! Мисля, че цяла България знае много добре с кой човек съм. Влюбена съм, обичам го. Държа името ми да не се замесва с това на други мъже", категорична бе красавицата.
 


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !