бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Любовта между Яна и Орлин вече е минало

отпечатай новината

23.04.2013 09:00 | Видян 5294 пъти | Гласували 1

Любовта между Яна и Орлин вече е минало

Тя не издържа на предизвикателствата, на които медиите я поставиха, или по-скоро на  прекалено освободеното поведение на Яна. Орлин много пострада от тази връзка, пише kliuki.bg. За аферата на красавицата и плейбоя Петко в Денсинг Старс разбра цяла България. Друг начин нямаше, освен да си признаят. Не можаха да убедят никого, че двамата са само приятели, след като многократно бяха засичани в доста интимни пози от папараци.

Близки до Яна разказват, че крахът на връзката й с Орлин станал още месеци преди това. Яна е имала връзка с младеж, доста по-малък от нея. Интимността между двамата е на лице. Това наля още сол в раната на чувствителния и раним Орлин Павлов . Той избягва да говори за болезнената раздяла, но рано или късно ще му се наложи.

Близки до Орлин споделят, че той преживявал много тежко развръзката на отношенията си с Яна. Не искал да вижда никого, затворил се в себе си. Яна се опитва да замазва положението по  всякакъв начин, но когато фактите говорят и Боговете мълчат. Флиртовете й с Петко и целувките не останаха скрити от обективите.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !