Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Порно звезда на гости на Евгени Минчев

отпечатай новината

23.04.2013 11:00 | Видян 3041 пъти

Порно звезда на гости на Евгени Минчев

Култовата порно звезда Чичолина, която е може би единствената жена в секс индустрията, побираща без проблем в устата си цели 35 сантиметра, идва в България в началото на юни, научи vsekiden.com. Родената в Унгария лъвица пристига по покана на Евгени Минчев . Тя ще присъства на юбилейния му 50-и рожден ден, който ще бъде честван помпозно на 2 юни.

Празникът на светския продуцент ще бъде споделен в компанията на 61-годишната блондинка, която ще участва в изборите за местни органи на властта в Рим в края на май. Както е известно, в миналото порнозвездата с рождено име Илона Сталер беше депутат в италианския парламент за един мандат и през 2011 г. получи право на пенсия от 3000 евро месечно. Чичолина бе основателка и на италианската Партия на любовта. Секс символът от 80-те години на миналия век официално е потвърдила визитата си в България. Тя ще остане за 2 дни в София. Чичолина ще бъде настанена в президентския апартамент на един от най-луксозните столични хотели.

„Първо аз отивам при нея на вечеря в Рим, а след това тя ще бъде мой гост. С нея се познаваме от 3 години и поддържаме връзка. Тя трудно пътува, защото обича да си стои в Италия. Но е обещала да дойде", разказа пред „Всеки ден" лорд Минчев ъф Итън.

На 2 юни той ще отпразнува юбилея си и с връчването на първите награди „Национална гордост". На лъскавата церемония ще бъдат удостоени с отличието Йорданка Христова, Нешка Робева и балерината легенда Красимира Колдамова. Посмъртно ще се връчи отличие и на цар Борис III по повод навършването на 70 години от спасяването на българските евреи. За празника отсега са пуснати ВИП куверти, а парите от входа отиват за благотворителност.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !