Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Нови гаджета изстрелват Гришо и Цвети нагоре

отпечатай новината

23.04.2013 16:30 | Видян 2854 пъти

Нови гаджета изстрелват Гришо и Цвети нагоре

Фурор в Монако на големия и много престижен турнир там предизвика българският ТЕНИС АС Григор Димитров. Хасковлията победи суперзвездата Типсаревич от Топ 10 на световната ранглиста и при влизането си в Топ 30 обяви своята разумна амбиция за тази година. Гришо иска да намери място сред най-добрите 20 тенисисти в света. Нещо, което до момента  не е успявал да направи нито един българин.

Прогресът на Григор започна преди няколко месеца, когато международната преса преставана да го сватосва с Винъс Уилиамс. Заради снимки от Милано българинът бе кръстосан първо медийно, а след това се оказа, че и житейски с Мария Шарапова.

Красавицата от Русия омая нашето момче, което и досега притеснено мълчи, когато му зададат въпрос по неин адрес. Но никога не е отричал любовта, която кипи между двамата млади. Нищо, че блондинката е кака на младежа от града на поетите с китара

Пролетта е сезонът на любовта и за Цвети Пиронкова . Тя имаше спортна криза покрай залавянето в изневяра на своето дългогодишно гадже. И се отпуши, когато си хвана нов приятел. Италианският тенисист и известен плейбой Фабио Фонини е очарован от красотата на Цвети Пиронкова и прави всичко възможно я оплете в мрежите си.

В техните среди бързо се е разчул слухът, че чаровната ни тенисистка е сама, след като тя разкара бившият футболист Михаил Мирчев. Пиронкова не коментира личния си живот, но вестта за раздялата ѝ не е тайна за никого в Пловдив.

Там отдавна се говори, че на Цвети ѝ е омръзнало от постоянните изневери на Мишо. Според градската мълва той използвал всяко отсъствие на приятелката си, за да се забавлява с други млади красавици.

Почти веднага след раздялата с Мишо на хоризонта се появил италианският мачо Фабио Фонини. Той упорито ухажвал пловдивчанката, която в началото не обръщала внимание на комплиментите му. Още повече, че знаела една важна подробност.

Любовчията Фабио бил гадже с друга красива българка. Името на щастливката, която споделяла спалнята на хубавеца с вид не на спортист, а на манекен от рекламите, се казвала Светослава Симеонова. Тя от години живеела в Италия и участвала в няколко горещи фотосесии за мъжки списания. Очевидно Фонини харесва българките и се опитва да забие и Пиронкова, коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !