Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Преслава и Анелия се изложиха жестоко

отпечатай новината

24.04.2013 10:15 | Видян 3422 пъти

Преслава и Анелия се изложиха жестоко

В третия концерт на живо в шоуто „Гласът на България” Преслава пя на плейбек — това видяха зрителите на Би Ти Ви. И веднага направиха каламбур, пише kliuki.net. „Някои изпълнителите в концертите на живо не пеят на живо.” Преслава пее на плейбек?

Феновете на певицата останаха шокирани от факта, че любимата им фолк изпълнителка не се е престрашила да елиминира плейбека в дуета си с Анелия . Докато микрофона беше в отпуснатата й надолу ръка, от тонколоните звучеше мощният й глас. Явно в стремежа си да е оригинална и атрактивна Преслава леко е пообъркала жестикулирането.

Дуетната й половинка Анелия в напъните си да е по-добра в изпълнението се попрестара и си докара няколко фалшиви нотки. В коментарите под видеото много от зрителите негодуват, че е много лесно да журираш и да критикуваш, понякога некомпетентно състезателите, а в същото време да се излагаш на сцената.
„Жалко за красивата песен, ако я бяха изпълнили участници в музикалното шоу, щеше да е по-добре!” или …”двете са на един кантар–еднакво ограничени, още повече се излагат в стремежа си да оригиналничат!”

И се възмущават, че много от състезателите в „Гласът на България” се справят много по-добре от треньорите си, винаги пеят на живо, но въпреки това са принудени да отнасят критики и негативи.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !