Изтеглиха от пазара Л'ореал Париж,...

Причината е открит в състава на продуктите вреден...

Тръмп обеща на Хабиб да спре войната...

Бившият президент на САЩ и кандидат на Републиканската...

Драматични елиминации в "Гласът на България"

отпечатай новината

24.04.2013 15:00 | Видян 2377 пъти

Драматични елиминации в

Специалният епизод на "Гласът на България" по bTV изправи пред много тежък избор четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро . След резултатите от зрителския вот, който спаси от елиминации Христо Младенов, Тодор Георгиев, Вася Попова и Николета Станойкова, последваха много оспорвани музикални битки, в които всеки един от участниците в "Гласът на България" показа, че е истински борец.

Мечтата да спечелят титлата и обучението в престижния музикален колеж Бъркли  не се сбъдна за Яница Рагева, Няголета Желева, Емилия Валенти и Мадлен Ковачева, но те продължават смело напред  към покоряването на други престижни сцени.

В двубоите за оставане в състезанието треньорите оцениха високо изпълненията на всички участници, но избраха напред да продължат Станислава Семова, Цветелин Николов, Венцислав Кътов и Надежда Димитрова. Сега, единствено в техните ръце е отговорността да се подготвят добре за следващото си появяване на сцената на "Гласът на България" и да оправдаят доверието на своите треньори.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Изпълненията на кандидатите за "Гласът на България" може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !