Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Калин Сърменов се продава за 50 лв. на час

отпечатай новината

26.04.2013 13:00 | Видян 1983 пъти

Калин Сърменов се продава за 50 лв. на час

Калин Сърменов прилага на практика и в своя живот любимата си поговорка, че който не работи, не трябва да яде, пише "Всеки ден". С нея той забърка куп скандали в Сатиричния театър, на който е шеф и предизвика напускането на по-незаетите с роли актьори, сваляйки им заплатите. Той обаче доказа, че истински вярва в успеха, постигнат с къртовски труд.

Самият той не отказва каквото и да е работа и въпреки че има доволно пълни банкови сметки благодарение на частния си бизнес с рекламна агенция, се труди наравно с подчинените си. Калин Сърменов се продава за едва 50 лв. на час и въобще не се срамува да върши най-черната за професията си работа - да озвучава филми. Той дава гласа си за най-долнопробните турски сериали.

Познатият тембър на актьора може да бъде чут във всяка турска сапунка и то от устата на различни герои. Всъщност с озвучаването се занимава фирмата му, но той сам чете репликите, за да не се налага да плаща на друг.

Колегите му вместо да го похвалят колко е работен, не спират да го оплюват, че е много алчен. Не са съгласни, че той озвучава сериалите. Според тях е редно да отстъпи тази дейност на някой актьор, който наистина има нужда от пари.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !