Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Лора Крумова правила бебето 4 години

отпечатай новината

26.04.2013 16:00 | Видян 4124 пъти

Лора Крумова правила бебето 4 години

Последните няколко месеца са едни от най-щастливите в живота на Лора Крумова . Водещата на Би Ти Ви и приятелят й Сотир чакат бебе, което трябва да се появи на бял свят в края на септември. Преди това да се случи обаче бъдещите родители ще се насладят като за последно на една спокойна почивка на морето, пише Уикенд.

Опитите на Лора и Сотир да се сдобият с наследник продължиха по-дълго, отколкото е обичайно. Мнозина дори допускаха, че тв звездата има проблем да зачене от любимия си. За щастие подозренията се оказаха неоснователни.

Журналистката и учителят по сърф се залюбиха в края на 2009 г. Тогава Лора бе водеща на сутрешния блок на Нова "Здравей, България" с Милен Цветков, а година по-рано се бе разделила с житейския си и професионален ментор Георги Коритаров. Слуховете, че двамата с агент Алберт са си близки не само като колеги, но и извън студиото, дълго занимаваха обществеността след телевизионната им раздяла. В онзи период Крумова се чувстваше така, сякаш е загубила почва под краката си.

С помощта на Милен Цветков водещата малко по малко напусна черупката си. Усмивката се върна на лицето й и тя започна да излиза сред хора и да търси новата любов. Така попадна на инструктора по сърф и сноуборд Сотир Марков. Двамата се засичаха често на Банско, където Марков даваше уроци по белите писти.

Макар да е с година по-млад от Лора, Сотир показвал завидно самочувствие в ухажването, твърдят запознати. Той не се впечатлил, че Крумова е телевизионна звезда, държал се с нея така, сякаш са с един и същи социален статус.

След няколко срещи обаче усетил, че журналистката му е влязла под кожата и я пожелал в кревата си. Нищо, че тялото й съвсем не било атлетично като неговото.

Лора откликнала на Сотир и двамата се загаджили. В началото обаче решили да запазят чувствата си в тайна и признали отношенията си само пред малцина. Крумова се притеснявала да не би познатите й да й се присмеят, задето не си е хванала интелектуалец.

Марков пък се чудел как ли ще възприемат близките му факта, че не спи с някоя изваяна секс бомба, а с дама с отпусната мускулатура. Трябвало да мине бая време, преди на любовниците да спре да им пука от хорското мнение и да обявят, че са заедно.

„И двамата са зодия Лъв и обичат да се налагат един на друг. Всеки дърпа чергата към себе си и на пръв поглед изглежда, че все се карат. Приятелите им се съмняваха, че ще издържат толкова време заедно, но ето че любовта им потръгна. Когато им е спокойно и никой не ги гледа, се гушкат като гълъбчета“, обясняват от антуража им.

След като връзката устояла на времето, двамата направили първата си семейна инвестиция. Купили си каравана, в която да прекарват летните месеци по къмпинги. Запознати припомнят, че когато е край морето, Крумова сваля маската на телевизионна знаменитост и без притеснения домакинства в малката къща на колела – чисти, пере, реже салата. В същото време мъжът й работи усилено с наши и чужди туристи – учи ги на тънкостите на сърфинга.

Когато е на екран, журналистката е официално облечена, но щом е с приятеля си, захвърля високите токове и марковите дрешки. За да е в синхрон с имиджа на любимия си, Лора забравя и за грима и прическите.

Обута в кецове и дънки, тя често придружава Сотир в пътешествията му. Мечтата й е след време да е толкова богата, че да пътуват в чужбина всяка седмица.

„Харесвам чешити. Мисля, че един мъж трябва да има своята лудост, да те пали. А сексът е във фантазията и силния характер“, заяви Лора в интервю преди години. Е, днес вече може да се каже, че тя е намерила най-подходящия интимен партньор, пише още Уикенд.

Нейни познати твърдят, че Сотир е коренно по-различен от господата, с които е била интимна в миналото. Освен че е доста плеснат в устата, той е и разкрепостен. Преди време негови голи снимки излязоха в ежедневника „Всеки ден“. На кадрите младежът се въргаляше в снега с неколцина свои верни приятели.

Както Лора, така и Сотир не държат да сключват официално брак. Стане ли дума за това, променят темата с дежурното обяснение, че венчилото не им е важно. Мисленето им по този въпрос не се е променило дори и след зачеването на Крумова.

„Много съм щастлива. Когато научих, цяла засиях и 2 дни не можех да заспя от вълнение. Бракът сега не е на дневен ред“, призна тези дни Крумова. Близките й обаче не губят надежда. Те стискат палци след появата на бебето журналистката да преосмисли позицията си и да се реши да надене бялата сватбена рокля.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !