Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Лора Караджова се занемари

отпечатай новината

01.05.2013 09:22 | Видян 4770 пъти

Лора Караджова се занемари

От доскорошната поп принцеса Лора Караджова вече няма и следа. Красивата по природа дъщеря на „Сигналиста Данчо Караджов се мъкне като раздрипана парцалана. Наблюдателни столични клюкари забелязаха, че блондинката се е запуснала тотално и нехае за външния си вид след раздялата с телевизионния водещ и шоумен Део, пише Уикенд.

Оказва се краят на осемгодишната връзка на двойката се отразява по пагубен начин за младата изпълнителка със спорен талант. И въпреки изказванията й в пресата, че разлъката им не била болезнена, тъй като в последните месеци от любовта нямало и помен и отношенията им се крепели единствено на приятелството, очевидно това не е съвсем така.

Докато блондинът Деян Славчев жъне нови успехи на нежния фронт въртейки освен валсове от сцената на „Денсинг Старс“ и обич към партньорката си Елена, то бившата му годеница тотално е изгубила интерес към собствената си особа.

Демонстрирайки пълна апатия към себе си, дъщерята на Йордан Караджов се явила с потресаваща визия на последното си участие. Гостите на пловдивско заведение останали потресени от външния вид на Лора, а някои от тях си поискали парите от управителя му с мотива, че не са си платили, за да гледат бостанско плашило.

Този епитет най-точно описва стайлинга на Караджова и най-вече половината му от кръста й надолу. Претендиращата за звезден статут певица се кършила от сцената пред почитателите си със… закърпен чорапогащник.

Дори и купонджиите, заели най-отдалечените места в заведението, забелязали с невъоръжено око следите от кончета, с които Лора се е опитала да съедини мрежата върху дупето си, за да спести 10 лева за нови чорапи.

„И това ми било звезда! Ако няма пари за дрехи, да каже да й съберем“, подигравателно коментирали по адрес на бившата Деовица присъстващите на концерта й.

Раздрипаният външен вид на Лора Караджова обаче явно не притеснява нито нея, нито ухажорите й. А с един от тях тя станала особено близка в последно време. Плътно гравитиращи около изпълнителката клюкари снасят, че също толкова бързо, колкото Део смени нея, и тя му е намерила дубльор – някой си Мартин Грънчаров.

Новият мъж на Лора не бил съвсем от простолюдието, а бил известен в родния си Благоевград като паралия покрай дискотеката, която стопанисвал. Двамата вече не криели отношенията си, а точно обратното – започнали да се появяват из ВИП-събитията в София.

Снимка:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !