Кейт Мидълтън изправена пред огромно...

Това е вълнуващият финал на акцент в календара и се...

Крал Чарлз с жест към внучка му...

Принцеса Лилибет празнува третия си рожден ден днес и е...

Фен на Джъстин Бийбър стана Най-добър детски модел на България

отпечатай новината

07.05.2013 14:00 | Видян 3202 пъти | Гласували 1

Фен на Джъстин Бийбър стана Най-добър детски модел на България

Джан-Микеле Антонио Ратта стана най-добрия детски модел на България. Младежът е българо-италианец /майка-българка и баща-италианец/. Освен италианското име той носи в себе си горещата кръв и темперамент на Апенините.

Роден е в гр. Гоце Делчев, до 7-годишната си възраст живее в гр.Петрич. Шестгодишните усилени тренировки /3 пъти седмично/ дават своя резултат и той е носител на 6 златни и 1 сребърен медал на 2 национални турнира по карате състояли се в гр.Пловдив /2008г.,2011г./.

В Италия разхождайки се с родителите си е забелязан от местен професионален фотограф и на момента прави първата му фото-сесия. Преди година едновременно с кастнга,на който се явява в "Ред Моделс" негови снимки са харесани и в модна и филмова агенция в Милано и получава покана за филмов кастинг,но отново "силният глас "на мама залага на българското.

Любими изпълнители на Джан са Джъстин Бийпър,Ерос Рамацоти, Ейкън и Еминем. Той е и запален кино любител и с удоволствие гледа филми като "Роки","Карате Кид", "Степ Ъп" и "Бързи и яростни".
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !