Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Нелина залюби дърт милионер!

отпечатай новината

10.05.2013 14:00 | Видян 4308 пъти

Нелина залюби дърт милионер!

"Нелина живее на семейни начала с един от най-богатите българи, който неотдавна прехвърли 60-те години", разказват нейни колежки. Те не разкриват името на богаташа, но казват, че владее един от най-големите строителни холдинги в България, а активите му се оценяват на над 450 милиона лева. Човекът развивал успешен бизнес и в Русия и Румъния и дори притежавал собствена яхта и самолет. Броят на фирмите и заводите, които контролира, е над 25, пише "Уикенд".

Певицата се запознала с богаташа случайно, след като била поканена да пее на коледно парти на една от фирмите му. Тогава между тях пламнали искри, които прераснали в пожар от чувства. От няколко месеца милионерът, който е разведен, избрал да заживее на семейни начала с изпълнителката на „Бял мерцедес ме преследва в живота“.

Напук на роднини и деца, той предпочел да е щастлив с фолкпевицата. която също хлътнала по него. Работата била толкова сериозна, че нищо чудно в скоро време двамата дори да се оженят. Сега, през лятото, влюбената двойка заминава на околосветско пътешествие с кораб.

Нелина години наред бе сама. Певицата имаше мимолетна афера след раздялата си с Коко Динев, но така и не разкри с кого. От връзката си тя има и син – Кристиян.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !