Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лара отвлечена с джипа на Лилана

отпечатай новината

13.05.2013 17:30 | Видян 4937 пъти

Лара отвлечена с джипа на Лилана

Похитителите на дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара са я отвлекли с джип "БМВ Х6", който е бил собственост на известната поп певица Лилана , научи Всеки ден. Ченгетата са попаднали на следи, които по категоричен начин сочат връзката между луксозната кола, която беше собственост на изпълнителката, и бруталното престъпление, което стана пред дома на наркобоса на 5 март тази година.

Според информация, достигнала до Всеки ден, един от привиканите на разпит в ГДБОП апаши е дал интересни насоки по време на разговора си с ченгетата. Той разкрил, че Лара най-вероятно е била натикана в ранната утрин на 5-ти март тази година в джипа, който през 2010 г. беше собственост на поп изпълнителката Лилана. Х-шестицата на на певицата беше открадната вечерта на 21 септември 2010 г. на паркинг в столичния квартал "Овча купел".

Блондинката спряла луксозния си автомобил на паркинга в 20:20 ч. Слязла за малко, като го оставила със запален двигател и ключ в стартера. Докато се усети обаче, върху нея се нахвърлили двама мъже с черни маски и пистолет и я заплашили да не крещи, след което ѝ нанесли няколко удара за сплашване. Крадците се метнали на запаленото возило и отпрашили в неизвестна посока.

След като отминал първоначалния шок, Лилана подала сигнал в 6-о РПУ. Апропо, точно пред същата сграда беше оставена и Лара от похитителите си при освобождаването ѝ.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !