Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Bon Jovi прекратил шоуто заради алергия

отпечатай новината

15.05.2013 09:45 | Видян 2060 пъти

Bon Jovi прекратил шоуто заради алергия

Рок групата Bon Jovi изнесе първия си концерт в България. Те кръстиха новата си сцена София. Вокалистът Джон Бон Джоуви получи изненадващо пролетна алергия и прекрати шоуто, научи dir.bg.

Bon Jovi се появиха за пръв път пред българска публика на националния стадион "Васил Левски". Китаристът Ричи Самбора не присъстваше на концерта, тъй като се оттегли от участията на бандата още преди месец. Шоуто в столицата ни бе първото от европейската част на турнето "Because We Can".

Bon Jovi за пръв път показаха пред света новата си сцена под формата на кола. Джон Бон Джоуви реши да й даде име, както правят повечето момчета с първия си автомобил, кръщавайки я София.

Групата представи песните от новия си албум, както и хитове като "Runaway", "It's My Live", "Keep The Faith". Джон Бон Джоуви излезе на мини сцена сред публиката, за да изпълни баладите "I'll Be There For You" и "Bed Of Roses", и се загърна с българското знаме. Кийбордистът на групата Дейвид Брайън заинтригува публиката, като изпя пeсента "In These Arms".

Завръщайки се на сцената, Джон Бон Джоуви продължи концерта с най-известното парче на групата "Livin' On A Prayer", но на моменти спираше да пее. След края на песента той бе много притеснен и обясни, че е получил алергична реакция от "нещо във въздуха". Той многократно се извини, че това изобщо не е в негов стил, но трябва да прекрати концерта, който продължи два часа. За финал Джон събра сили и изпълни с помощта на публиката "Wanted Dead Or Alive".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !