Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

H.M.S.U. закриват клубния сезонa с безплатно парти на гърците Disphonia

отпечатай новината

15.05.2013 14:00 | Видян 1259 пъти

H.M.S.U. закриват клубния сезонa с безплатно парти на гърците Disphonia

В края на работната събота – 18 май, движещата в България организация за „басс“ музика и култура – H.M.S.U., е подготвила едно парти с толкова много причини, че е трудно да останеш пасивен поне към една от тях. Събитието е само ефирна интродукция към 13-тото издание на най-стария балкански фестивал, който ще се проведе в края на юни на Стамболовата поляна, до хижа Момина Скала в Национален Парк „Витоша“.

За да загатнат какво може да се очаква следващия месец, организаторите са поканили специален гост за партито – гърците от Disphonia. Талантливите съседи са едни от любимите балканци на българската публика, а от последното им идване двамата издадоха редица парчета за популярни лейбъли като SOM и Mindtech, което прави тяхното участие още по-желано.

Във връзка с предстоящите горещи месеци и смяната на затворени пространства с открити територии и зелени площи, момчетата от HMSU подобаващо закриват сезона с тематична музикална вечер. На нея ще може да чуем и редица български артисти, които определяха дръм и басс тенденциите на локалната сцена през последните няколко месеца.  На разположение на феновете ще бъдат две от залите и терасата в Парти Центъра, а организаторите обещават да отворят и още пространство при запълване на капацитета.

В голямата зала освен Disphonia ще може да чуем и HMSU артистите Mocks, Ogonek, acidtrip, Targy и Konspirator, а EXo и Bzzzt ще направят закриващ b2b сет. По двойки ще действат и родните таланти в другата зала Xonic b2b Criteria (Fruit Sessions), Yango b2b Gichev (Remurder), Faith b2b Techdown (Underground Warfare), Harsher b2b Boogieman (Techsys Rec.) и  Fiks b2b Dubficial (Chronic Vibez). Още един акцент на вечерта е и рожденият ден на един от основателите на HMSU – Targy, който обещава да направи ексклузивен сет за специалния случай.

Вратите на Парти Центъра ще отворят в 22:00ч, а безплатно влизането ще е до 00:00ч. След полунощ цената ще бъде 5 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !