Две години от подпалването на...

"Две години след опожаряването на клуба ни. Две...

НиЛо събира Н.Михайлов и Божинов под...

Наесен стартира шоу за живота на Николета и половинката...

Мадона брои 500 бона за Рита Ора

отпечатай новината

18.05.2013 09:00 | Видян 2362 пъти

Мадона брои 500 бона за Рита Ора



Певицата Рита Ора (RitaOra.com) подписа договор за 500 хил. долара като лице на модната линия на Мадона "Материално момиче". Звездата била препоръчана лично от дъщерята на Мадона Лурдес. Рита не е напълно нов човек в модния проект на кралицата на попа, пише vesti.bg. 

В миналото тя се е снимала в няколко фотосесии на марката, но никога досега не е била обявявана за лице на модната линия. "Лурдес е голяма фенка на Рита и от известно време посещава много нейни концерти. Тя убеди майка й да подпише с нея", заяви запознат източник пред вестник "Сън". 

Пред медиите 22-годишната Рита Ора изрази възхищението и благодарността си към Мадона, която й предоставила такава голяма възможност.

Това не е първата известна дама, която става лице на модната линия на Мадона. В края на януари 2011 г. стана ясно, че изпълнителката на "Celebrate" e предложила на Кели Озбърн да оглави последната модна линия под марката.

Лицето на 26-годишната звезда замести това на 17-годишната актриса, добила популярност от тв сериала "Клюкарката"  (Gossip Girl) Тейлър Момсен.

"Кели беше поласкана както от приятните думи на Лурдес за нея, така и от поканата да бъде рекламно лице на колекция. А и това може да помогне за разрешаването на конфликта между 52-годишната Мадона и майката на Кели, която стана известна с острия си език", издаде тогава близък на дъщерята на Ози Озбърн.
 
Снимка: niejenite.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !