Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Над 20 световни звезди пристигат за Solar Summer

отпечатай новината

23.05.2013 16:30 | Видян 2198 пъти

Над 20 световни звезди пристигат за Solar Summer

Поредица от мега събития на българското Черноморие са подготвили от Yalta Club за предстоящия летен сезон. Повече от месец родните фенове ще бъдат изкушени от партита с едни от най-големите имена от световната сцена под шапката на най-мащабния фестивал за електронна музика у нас Solar Summer.

В продължение на пет уикенда от 26 юли Solar Summer ще гостува в Слънчев бряг на Cacao Beach, като едновременно с това ще има и своя сцена - Solar Dance Arena, в рамките на Spirit of Burgas. Програмата на тазгодишното издание ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни и качествени артисти

Парти маратонът на Solar ще започне на 26 юли на Cacao Beach с гостуването на шведското величие Adam Beyer в компанията на убийствено красивата и изключително талантлива Nicole Moudaber. Следващия ден от уикенда (събота, 27 юли) ще продължи с взривоопасна музикална комбинация, забъркана от носителя на Грами Sharam, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera и гостуващия за първи път у нас Dirty South.

На 2 август рекордите за парти настроение и неспирни танци, регистрирани у нас, със сигурност ще бъдат подобрени. Причината е само една – поредната визита на британската денс машина Mark Knight, който обещава разбиващ 6-часов сет. С маратонски сетове е известен и основателят на култовия лейбъл Desolat Loco Dice, който ще поеме парти щафетата на следващия ден. Заедно с него на 3 август ще видим и Robert Dietz и една от институциите на лондонска сцена Enzo Siragusa.

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber.

На 16 август ще гостува още един артист, който не еднократно е показвал специалното си отношение към българската публика. След като избра да посрещне нова година в Yalta Club, Dubfire е подготвил нова музикална доза забавления и за Solar Summer.

Този път той ще доведе у нас и двамата канадски артисти Carlo Lio и The Junkies, с които многократно е свирил на едни от най-големите световни сцени.

Датата 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand. След няколкото епични гостувания у нас, очакванията на феновете за всяка нова визита на Fedde са още по-големи. А повече от ясно е, че той няма да ни разочарова. Fedde le Grand е подготвил 6-часов сет гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалното MC на Sensation White - MC Gee.

Не по-малко интересни артисти са поканили организаторите от Yalta Club за своята сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit of Burgas. Най-известното транс трио Above&Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката ще види и чуе на 27-ми юли.

Съвсем скоро предстои да бъдат обявени всички артисти, които ще гостуват на най-мащабното издание на Solar Summer.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !