Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Започват кастингите за Мис България 2013

отпечатай новината

24.05.2013 09:09 | Видян 2883 пъти

Започват кастингите за Мис България 2013

Утре започва кастингът за най-престижния конкурс за красота "Мис България". За трета поредна година изборът на момичето, което ще бъде короновано, ще се излъчи по TV7.

Продуцентът от no frame! Емил Кошлуков и Мис България 2012 Габриела Василева призоваха всички красиви дами да се включат в кастингите и обещаха, че тази година форматът е много по-различен от всичка, правено до сега. Той ще е любопитен за зрителите и за участниците.

Тази събота и неделя кастингите ще са във Велико Търново, а през следващите два уикенда- съответно във Варна и Пловдив. "Няма никакви ограничения за участничките в тях, но момичетата трябва да са наясно, че ако получат короната, трябва да се ангажират със значима кауза и фразата на Достоевски, че красотата ще спаси света, да получи реално измерение", обясни Емил Кошлуков.

Мис Свят тази година ще е в Индонезия, а единственото ограничение, за кандидатките там е да са на възраст от 17 до 24 г., да имат своя кауза и някакъв талант.

Габриела Василева разказа за своята кауза - кампанията  "Не на наркотиците", финалният етап, на която предстои. Тя е съсредоточена към превенцията в ранна възраст и са проведени анкети в голям брой училища.

"Коренно се променя начинът на живот на едно момиче като стане мис България. Натоварено е, много време се отделя за избраната кауза, за предавания, събития и инициативи,  и е нужно да си много организиран и последователен", сподели Мис България 2012. Тя обаче добави, че животът е по-хубав и приятен, хората те разпознават и призова момичетата да се включат в кастинга и да се стремят към сбъдването на мечтите си.

По повод регламента на конкурса, Кошлуков обясни, че тази година журито ще обяви  оценката си публично на пищна церемония  и ако има гласуване на зрители, то ще бъде спряно дни преди финала, за да се проверят IP адресите на участвалите в него и да се избегнат манипулации на вота.

Форматът ще стартира на 15 юли, а красавиците ще се изправят пред много изпитания

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !