Мъск готов да води предизборния дебат...

Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да...

Кейт Мидълтън преминава през ада, има...

Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака....

Ирина командори Иван с хипноза

отпечатай новината

28.05.2013 17:30 | Видян 3799 пъти

Ирина командори Иван с хипноза

Ирина Сарачинова ръководи като марионетка с хипноза любимия си Иван Христов. Тя е завършила специални курсове по внушение и използва наученото, за да гради кариера и личен живот, издава Всеки ден.

Ирина и Иван признаха, че са заедно от преди 2 години. Тогава червенокоската заяви, че уж била изненадана от симпатиите на продуцента към себе си. В действителност обаче тя си го харесала много преди той да я забележи и започнала да му прилага методите на хипнозата, които преди това изучила в специален институт. По принцип идеята на училището е да обучава в лидерски качества, мотивация, постигане на целите, израждане на харизматично влияние върху околните, но най-важният курс за Ирина бил хипноза. Тя била една от най-добрите ученички в института си.

Именно така е успяла да привлече Иван и да го раздели с бившата му половинка Вихра, от която той има дъщеря, шушукат в екипа на "Междинна станция". Упорито се говори, че двойката е пред раздяла, тъй като продуцентът започва да усеща, че половинката му го манипулира. Въпреки това обаче тя запазва влиянието си над него.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !