Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

"Къртицата" разрева Марта Вачкова и Жени Калканджиева

отпечатай новината

29.05.2013 15:00 | Видян 3095 пъти

Поредното откачено изпитание в "Къртицата" докара до рев участници и коментатори. Този път организаторите бяха измислили буквално да погребат живи половината от участниците. Те ги накраха да легнат в стъклени ковчези, след което ги затрупаха с пясък, пише Блиц.

"Живите мъртви" можеха да натискат паник бутон, ако се почувстват прекалено зле, а медици следяха пулса и общото им състояние. В същото време другата половина от участниците трябваше с ръце да изгребват пясъка за определено време. Най-драматично беше представянето на Марина и Велислава, които са близки приятелки. Докато Велислава едва дишаше под капака на ковчега, Марина с крехките си женски ръце се опитваше да изгребе пясъка. В един момент тя изгуби надежда и по всичко личеше, че няма да се справи. Тя се отчая още повече, когато водещите й казаха, че пулсът на дружката ѝ силно се е ускорил. В крайна сметка в последната секунда тя успя да ирови Велислава.

От умора, отчаяние и мъка Марина се тръшна на земята и почна да плаче. Тя едва си поемаше дъх и не успяваше да отговори на водещия Иван, който и тикаше микрофон пред устата. Велислава също се трогна и зарони сълзи.

Сцената с ревящата Марина подейства сериозно на Марта Вачкова и Жени Калканджиева , които бяха коментаторки в студиото, доста далеч от драматичната сцена. Те запосмърчаха, зарониха сълзи и започнаха с кърпички да се опитват да спасят обилния си грим.

"Аз се разплаках заради Марина, защото я видях колко беше притеснена за своята съотборничка. И как се чувястваше безсилна. Когато си бил с тези хора, няма как да не се разплачеш”, каза Жени за двете момичета, които до скоро наричаше "тъпи селянки".

"Ние си представяме как бихме реагирали в трези моменти. Това момиче даде невъзможното от себе си. С малките си женски ръце тя изгреба пясък колкото мъжете. Това доказва силата на духа", сподели пък Марта Вачкова, коят буквално съпреживяла емоциите на участничките.

Тя побърза да обясни на присъстващите, че клаустрофобията е болест. И разказа случай от Сатиричния театър, където Стоянка Мутафова заседнала в асансьора. Тя била толкова уплашена, че крещяла неистово докато не я извадили от там.

Марина, обаче, преживя още шокиращи емоции до края на предаването. Тя чу на запис сексуалните закани на рома Моро, който не се притесни от жена си. "На това момиче такъв секс ще ѝ направя, че няма да го забрави две години", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !