Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Деян Донков пратил Саня на пилона

отпечатай новината

31.05.2013 15:30 | Видян 4785 пъти

Деян Донков пратил Саня на пилона

Преди да се прочуе покрай "Забранена любов" и да стане образцова съпруга на Ники Илиев, красивата Саня Борисова се изявявала като танцьорка. Уменията си да съблазнява с кръшни чупки тя упражнявала цяло едно лято на морето. Това станало благодарение на колегата ѝ и неин бивш любовник Деян Донков , пише Уикенд.

Синеоката красавица навлязла в "нощния бизнес" едва на 19-годишна възраст. Тогава тъкмо била завършила гимназия и като всяко младо момиче се чувствала изправена на кръстопът. Чудела се дали да продължи с рисуването, тънкостите на което усвоявала в средното училище, дали да се посвети на моделството, или пък да кандидатства в НАТФИЗ.

Саня вече имала няколко манекенски изяви, но напук на всеобщите очаквания избрала друго бъдеще за себе си. Тя решила да смени модния подиум с театралната сцена и големия екран под влиянието на тогавашния си интимен приятел Деян Донков.

"Всичко между нас започна много романтично, но определено не бяхме един за друг и се разделихме", сподели преди време Саня.

За Донков тя е казвала още, че ѝ бил помогнал да съзрее и че любовта им била много бурна. Толкова бурна, че на няколко пъти се събирали и разделяли. Дали обаче е яла и бой от Деян като настоящата му изгора Радина Кърджилова, Саня не е споменавала.

И тя, и той напоследък избягват да си спомнят за връзката си. В арт средите обаче не са забравили, че именно Донков е запалил Борисова по актьорството. Както и че любовта им пламнала в заведение в родния им Видин.

Саня въобще не се притеснявала, че Деян е по-голям от нея с 9 години. Когато тя започнала да излиза с него, била на 17. Тогава той се записал да учи в НАТФИЗ, а като завършила гимназия, младата му тръпка го последвала в столицата. В София девойката трябвало да се хване на работа, но не успяла да си намери нищо изгодно. Затова Донков я уредил да танцува едно лято в дискотека на морето. Красавицата трябвало да се кърши в клетка и на пилон, но за нейна радост не съвсем гола. Даже не и по бельо, изявявала се с ефирни тоалети.

В края на сезона Борисова се върнала в София. Започнала да следва в НАТФИЗ, но изкарала там само една година. В този период се разделила окончателно с тийнейджърската си любов Деян Донков . Той се загаджил с бъдещата майка на сина си Анастасия Ингилизова, а Саня заминала за Италия при родителите и сестра си.

Когато се върнала след няколко месеца, не продължила учението си в НАТФИЗ, а се записала в театралния колеж "Любен Гройс". Скоро след това я връхлетял големият ѝ шанс в професионалното развитие, а и в личния живот – явила се на кастинг засапунката на Нова телевизия "Забранена любов".

Именно в сериала Саня срещна Ники Илиев. По-късно двамата направиха филма "Чужденецът", вдигнаха сватба и сега кроят планове за нови киноизяви.

"Това, което ми се случи с Ники, е истинско чудо. Не съм срещала такава подкрепа досега, независимо дали става въпрос за интимна връзка или за приятелство", казва Саня за своята най-голяма любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !