Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Захари Бахаров движи с патерици

отпечатай новината

03.06.2013 14:00 | Видян 1922 пъти

Захари Бахаров движи с патерици

С патерици ще изкара лятото Захари Бахаров. Това призна самият той по време на гостуването си при Сашо Диков преди ден, но успокои, че здравословните проблеми няма да му попречат да се снима в четвъртия сезон на „Под прикритие", ако снимките тръгнат през август, научи vsekiden.

Според Бахаров сценаристите щели така да напишат ролята му, че да се налага и героят му Иво да се движи с патерици и тъкмо така образът му щял да е по-истински. Бахаров ще легне под ножа за сложна операция още през юли. Дотогава той имал куп театрални участия из цяла България и нямало как да остави сами колегите си Юлиан Вергов и Владо Карамазов на импровизираното турне.

„Ще работя ударно един месец, а после хващам патериците. Ако всичко върви по план, ще съм куц кон само месец-два и от есента съм пак на крака", опита да обобщи ситуацията с чувство за хумор звездата от „Под прикритие".

Операцията на Захари се налага заради скъсани коленни връзки. Проблемът му датирал от няколко месеца, но той отлагал хирургическото лечение заради натоварената си програма. Ортопедът му дал срок до лятото да се движи с увредените си крайници, които обаче се налагало да пристяга със специални протези, за да не изпитва болка и да не увреди състоянието си съвсем. Заради това той спрял изцяло да спортува и дори пуснал коремче.

Спазвайки стриктно предписанията на докторите обаче, Бахаров успял да запази крака си годен до операцията. След нея той ще куцука около месец с патерици, а после му предстоят още толкова тежки рехабилитации.

Снимка: Калин Николов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !