Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Лора Крумова слиза от екрана

отпечатай новината

05.06.2013 13:45 | Видян 2229 пъти

Лора Крумова слиза от екрана

Водещата на предаването "Тази събота" по bTV Лора Крумова обяви, че скоро слиза от екран. Тя е бременна от приятеля си Сотир и вече е в шестия месец. На стола ѝ ще седне нейна приятелка и много добра журналистка, разкри тя "Преди обед", но замълча за името на наследничката си, пише 24 часа.

"Свиквам с бременността. Баща ми ми обясни, че бременните наддават с по 400 грама на седмица", каза Лора. Тя обясни, че е започнала да ходи на училище за бременни, а преди е била скептична към хората, които посещават подобни места.

Думи като "мъжка рожба", "рожба" много ме умиляват. Сашето искаше да разкажа изродска история, каза Лора и продължи: "Имахме една игра с Галя Щърбева преди да забременя, измисляхме изродски имена за бъдещите ни деца. Имахме доста добри попадения. Водещият Сащо Кадиев я попита какви, а тя се разсмя бурно и каза "Кръвосер".

"Суеверна съм, но не прекалено", продължи водещата. Въпреки напредналата си бременност, Крумова разкри, че скоро замине на море в къмпинг "Градина", където любимият и вече е паркирал караваната. Именитата водеща вече носи доста широки дрехи заради корема си и признава, че на плажа не е най-доброто място за гнездене. Въпреки това се заканва да разцепва вълните рано сутрин и късно вечер.

"Не е за мен тази работа", отсича Лора на въпрос на Сашо Кадиев дали няма да сключат брак със Сотир, тъй като мъжката рожба, която чакат, ще се роди извънбрачно. Водещата държи най-вече децата да бъдат кръстени, а засега дори любимият ѝ няма църковна кръщавка. "Ще се кръсти", уверена е Лора.

Двойката е заедно от четири години и познава тръпката от сезонната раздяла, когато Сотир отваря училището си за сърф на морето, а водещата на "Тази събота" по bTV все още е на екран.

"Преди се качвах на колата в неделя след предаването и се връщах за оперативката в сряда, но сега това е невъзможно", казва Лора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !