Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Август Попов фалира

отпечатай новината

07.06.2013 09:00 | Видян 1766 пъти

Август Попов фалира

Кукувецът Август Попов изгърмя в Банско. Актьорът от култовото в зората на демокрацията предаване „Ку-ку" окончателно фалира с дейността си в курортния град под Вихрен. Попов губи вече със сигурност иначе прекрасния си пиано бар в центъра на Банско на площад „Възраждане", близо до паметника на Паисий Хилендарски, научи vsekiden.

Съдия-изпълнител е запечатал пиано бара, разказаха банскалии за „Всеки ден". И дори го е сложил на тезгяха срещу над 80 хил. лева. Това е почти за без пари, коментират местни, запознати с „тарифите" на покупко-продажбата на вече разработени заведения в курорта.

Август Попов не от сега е затънал с пиано бара, но вече няма връщане назад - губи го окончателно. Заведението тръгна с бума на хотелското строителство в Банско. Изграден е с банков кредит, а самият Август се бе изнесъл от София в пиринския град, за да ръководи увеселителното си предприятие, което се развиваше добре. Кризата нанесе сериозен удар на Попов. Като начало той заряза пиано бара, а сетне спрял да обслужва и кредита, което в крайна сметка го довело до съдия-изпълнител.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !