Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Рафи спечели нечестно

отпечатай новината

07.06.2013 10:45 | Видян 1972 пъти

Рафи спечели нечестно

Рафи е спечелил абсолютно нечестно „Като две капки вода". Той беше единственият професионален певец в шоуто, което подразни останалите участници. Победата на младия арменец е била нагласена и предварително договорена, научи „Всеки ден" от свои източници.

Още в началото било замислено Рафи да победи, защото е лице на Нова телевизия, а освен това се ползвал с личните симпатии на продуцента Магърдич Халваджиян. Идеята била да се направи показно колко успешни са откритията на медията от риалитито „Х Фактор". За да изглежда победата естествена, от клана Халваджиян решили да не включват в шоуто други професионални певци освен Рафи. Те се оправдаха, че уж младият бургазлия не бил професионалист, защото няма музикално образование. Пропуснаха обаче факта, че вече две години той си изкарва хляба като певец. Очаквано Рафи излезе първи, следван от Милица Гладнишка и любимеца на зрителите Станимир Гъмов.

Че арменецът е сигурен победител, стана ясно още преди седмици. Намекна го в ефир самият Магърдич Халваджиян. След това останалите участници в шоуто не скриха разочарованието си. В сряда вечер обаче всички поздравиха арменеца и даже заявиха, че се радват на победата му. Най-сърдечен бе Станимир Гъмов, на когото почти всички пред телевизорите стискаха палци да спечели. Актьорът бе втрещен, когато разбра, че Рафи смята да се отказва от пеенето и да учи икономика в Лондон. „Ще те пребия, ако спреш да пееш", закани се той.

За феновете на предаването остана успокоението, че ще има и втори сезон. В него Милица Гладнишка ще се изявява като гостуваш член на журито. Това е наградата й за второто място в риалитито.

Продава колата, няма книжка

Рафи няма да може да ползва наградата си от „Като две капки вода" - чисто нов лек автомобил. „Аз обаче нямам книжка, така че не знам", сподели през смях младият певец. Тъй като няма как да ползва наградата си, Рафи обмислял да продаде колата, която спечели от шоуто. Това предварително планирал всеки един от участниците в шоуто в случай, че той грабне автомобила. Причината - никой от състезателите не умее или се е отказал да шофира.

 

Снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !