Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Куката прежали Макавеева

отпечатай новината

07.06.2013 16:15 | Видян 2690 пъти

Куката прежали Макавеева

Куката окончателно прежали бившето си гадже Снежана Макавеева. Мариан Вълев и младата актриса изживяха страстен любовен роман, но всичко приключи бързо, пише България Днес.

Разликата от повече от 20 години си каза думата и младата Снежана би шута на Вълев. Оттогава любимият герой от сериала "Под прикритие" не спира да обикаля нощните заведения. Той не отказва снимки на нито една фенка, а от време на време кани и на среща своите почитателки, признава самият той. Макар винаги да казва, че не се има за звезда, вниманието на фенките определено се харесва на Мариан. Всяка вечер той може да бъде засечен в различно заведение под ръка с нова девойка. Случайните фенки на сериала му се лепят най-много, но и немалко манекенки и плеймейтки са минали през леглото му, носи мълвата.

Бившата любовница на Бербатов Даниела Арнаут излизаше известно време с Куката, но и тази връзка на актьора не продължи дълго

Последната красавица, за която тръгна слух, че дели легло с Мариан, е плеймейтката Силвия Бахати. Тя обаче категорично отрече пред "България Днес", че има нещо с телевизионния гангстер.
"Всеки ден ме забъркват с някой нов", оплака се Бахати.

Приятелите на Мариан издават, че той не се задоволява само с една жена около себе си и обича да има избор. Единствено Снежана успяла да влезе под кожата му, но за кратко.

Основната версия за раздялата им е, че Снежна прекалявала с алкохола. Въпреки че Мариан е бохем и влечението към чашката не му е чуждо, той не можел да смогне на пиянските изцепки и денонощните купони на Макавеева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !