Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Милица Гладнишка изкарала 4 години без секс

отпечатай новината

10.06.2013 11:00 | Видян 2524 пъти

Милица Гладнишка изкарала 4 години без секс

Актрисата от Като две капки вода Милица Гладнишка призна, че е имала близо 4-годишен период, в който не правила секс. Приказливата и доста освободена брюнетка обича страстите под завивките, но пък не би правила компромиси с предпочитанията си относно представителите на силния пол, научи Супер 19'.

Ако няма тръпка и интерес към някого, не би си легнала с него, само за да задоволи физическите си потребности. "Аз обичам секса, но само когато съм влюбена, иначе мога с години да си седя така. Изкарвала съм примерно около 4 години. Не ми ли е интересен човекът пред мен, нямам ли някакви чувства. Може да не съм влюбена, но трябва да ми е интересен, иначе не става", разказа тя в тв интервю. За този период, за който говори, се забавлявала с много други неща, например с работа. Все пак продължава да вярва, че всеки човек си има точна половинка, само трябвало да я потърси и да се бори за нея.

"Това ще си дойде, всеки си има половинка, само дано да не е на друг континент. Рано или късно човек си намира и зависи от него дали ще се бори", добавя още Милица. Гладнишка вече от доста време има отношения със свой колега актьор, но за него не иска да говори, защото той не обичал да се афишира. Единственото, което издаде за него, е това, че е голямо име в дублажа.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !