Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Мощна заря даде начало на летния парти маратон

отпечатай новината

10.06.2013 17:45 | Видян 1620 пъти

Мощна заря даде начало на летния парти маратон

Клуб Cacao Beach, който е част от  най-горещият и актуален плаж в България Cacao Beach в Слънчев бряг бе открит през уикенда с невероятно клубно парти поднесено от DJ Deso и DJ Kaiski. Хиляди се събраха на плажа, за да отбележат началото на новия парти сезон. И тази година Cacao ще е най-актуалното място по родното Черноморие, където ще ври и кипи от сетовете на най-актуалните родни и световни диджеи.

Хаус маниаците истински избухнаха на Grand Opening-партито поднесено от Kaiski, който е новият псевдоним на DJ Kikko. Повече от 10 години зад пулта, той успешно смесва почти всички стилове на модерния клубен звук, от дийп и ню диско, до по-твърдите вариации на съвременната хаус музика. Има зад гърба си няколко много успешни проекта, сред които съвместни продукции с Веси Бонева , Icoconga (Mango Duende) и Dayana X. През 2012-та съвместната им продукция с Веси Бонева – "I Want You Back" е номинирана за клубен трак на годината. В началото на 2013-та издава трака “Hand In Hand”с вокалите на Dayana X. През февруари 2013-та стартира и собствено радио шоу – "The Heartbeat Radio Show", преставящо най-новите тенденции в жанровете ню диско, дийп и тек хаус. Dj Deso също е добре познат на българската публика от гостуванията си в повечето популярни клубове в цялата страна.

В музикален план не обича ограниченията – в сетовете му могат да бъдат чути както прочуствени deep тракове, така и ритмичен tech, а понякога – хармоничен progressive, обединени от единствен признак – да въздействат на аудиторията. Освен от клубната сцена, сетовете на Deso са познати на феновете и от радиоефира. В момента неговото ежеседмично радиошоу Lime Time е една от най-популярните програми, посветени на електронната музика и се излъчва всяка сряда от 18 часа по радио NOVA.

В годината, в която Cacao навършва 10 години, родната Ибиса ще посреща цяло лято жадуващите за качествена музика и среднощни танци. Морските купонджии вече се стягат да посрещнат и тази година изгрева на слънцето с невероятното July Morning парти, което ще разтърси Cacao Beach на 31 юни. Традиционно, любимия на младите и активни българи плаж, ще предложи готина музика, танци и забавления до зори. Резиденти на партито ще са ще са DJ Павел Петров и DJ Методи Христов. Освен качествена музика и невероятни партита тази година ви очаква най-добрия и чист плаж на Слънчев бряг сертифициран по световната програма "Син флаг". За да не изпуснете  всичко, което предстои, може да си свалите и мобилното приложение на Cacao Beach , за да сте в крак с предстоящите събития. Може да се информирате за предстоящите партита и от официалната страница на Cacao Beach във Фейсбук: https://www.facebook.com/CACAOBEACH?fref=ts

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !