Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Наско Месечков: Имах рак в главата!

отпечатай новината

12.06.2013 09:00 | Видян 3370 пъти

Наско Месечков: Имах рак в главата!

Партньорът на Стела Ангелова в "Денсинг старс" – Наско Месечков, призна пред Шоу, че преди пет години е бил опериран от рак на хипофизата. Лекарите открили образуванието през 2008 г., след края на предишния сезон на “Денсинг старс”.

"Туморът ми беше в главата. Водеше се доброкачествен, но на това място това не е от особено значение. Операцията беше много тежка, продължи над 12 часа, но сега, слава Богу, всичко е наред", разказа Месечков.

Танцьорът разкри, че именно общата им съдба ги сближила със сценичната му партньорка, с която почти никой от "Денсинг старс" не успя да намери общ език.

"Двама души, които са преборили една и съща коварна болест, просто няма как да не си станат близки. След като делим обща съдба, съвсем естествено е да се подкрепяме и да останем приятели и занапред", обясни Месечков.

По време на участието си в тацувалното шоу Стела призна, че е преборила рака на щитовидната жлеза, който преди време ѝ открили. "Оказа се, че е злокачествен, което беше шок за мен", сподели Стела. Въпреки това намерила сили да продължи да живее, без да се страхува. Тогава Стела довери, че е казала на Рики Мартин за своето заболяване и се е почувствала истински спокойна. Преди операцията певецът завел каскадьорката в Непал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !