Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Алисия се сдобрява с Божинов и Николета

отпечатай новината

12.06.2013 11:15 | Видян 3044 пъти

Алисия се сдобрява с Божинов и Николета

След като за пореден път Алисия изпадна от графата "футболна половинка", вакарелската гърла реши, че вече не е в изгодна позиция да е на нож с бащата на сина си и предприе първата крачка към затопляне на отношенията ѝ със семейство Божинови, видя България Днес.

В петък, когато християнството честваше  деня на св. мъченица Валерия, фолкпевицата качи забавна снимка от увеселителен парк, на която тя и Валери-младши карат блъскащи колички, а под нея написа: "Честит имен ден на моето съкровище и на всички, които носят името Валери и Валерия!" За всички това се превърна в явен знак, че Ася е готова да сложи край на войната с Божинов и чрез този мил жест иска да му го покаже.

Учудващото в случая е, че стратегията на Алисия най-вероятно ще сработи, тъй като в последно време и Николета се е разнежила на тема семейство и на няколко пъти заяви, че няма нищо против да запознае малката Никол с братчето ѝ Валери. Плеймейтката дори качи умилителен фотос на двете деца, гушнати, и написа "Най-прекрасната снимка".

Оказа се, че Валери-младши и Никол все още не са имали възможността да се погушкат и снимката е добре скалъпен колаж, но както е тръгнало, нищо чудно скоро наследниците на футболиста да си играят заедно. Обществото вече няколко години е свидел на медийната война между Николета и Алисия, а близки до тях твърдят, че двете са достатъчно горделиви, за да направят първата крачка към сдобряването, и затова използват Фейсбук като индиректно средство, пише още България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !