Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Десислава и нейният ММА шампион не могат да се разберат за бебето

отпечатай новината

16.06.2013 09:01 | Видян 3638 пъти | Гласували 1

Десислава и нейният ММА шампион не могат да се разберат за бебето

Певицата Десислава влезе в Къртицата и всички се сетиха за позабравената някогашна сексбомба на Пайнер. Изпълнителката на златни хитове във фолка като Мъжете всичкщо искат и Мистерия е любовта, се яви на корицата на светското списание Лав стайл и обяви, че с гаджето ѝ Зарко наистина усилено правят опити да си създадат наследник.

Само участието в риалити шоуто на ТВ7 в момента възпрепятства неспирните тренировки на бореца и певицата да направят дете. Друг проблем пред артистично-ММА дуета е желаният пол на челядта.

Шампионът на WFC в категория до 84 кг е убеден, че желае мъжка рожба. Десислава обаче вече има син на име Майки от собственик на заведение в Чикаго. По тази причина тя е убедена, че ще се напъва за момиче, пише Супер 19'.

Покрай сладките приказки, дуетът е направил и снимки в стил между латиносериал и реклама на стриптийз клуб за радост на феновете си.

Поради липсата на ММА турнири през последната година, за която вече Супер 19’ писа, Светлозар няма върху кого да използва своята коронна хватка гилотина и от спортна, започва да се превръща в шоузвезда. Деси пък няма истински хит от години, а неуспешното й участие в миналогодишното пресяване за Евровизия се оказа силна психическа травма за миньончето с мощен бюст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !