Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бойко Кръстанов залюби копие на Радина Кърджилова

отпечатай новината

17.06.2013 09:30 | Видян 8454 пъти

Бойко Кръстанов залюби копие на Радина Кърджилова

Звездата от Стъклен дом Бойко Кръстанов се появи с новото си гадже Виттория Николова във Варна на Международния театрален фестивал Варненско лято, пише Супер 19'.

Той изглеждал силно влюбен в младата актриса и за да изрази чувствата си, непрекъснато я гушкал и мляскал, разказват свидетели на любовните им отношения. Видимо смутена, студентката не отвръщала кой знае колко горещо на ласките му. Още преди месец във Фейсбук Бойко показа жената, която го е накарала да забрави бившата си, манекенката Ива Янкулова. Кръстанов сподели снимка, на която се гушка и целува с младото момиче. Малко по-късно пък същата девойка публикува на стената на младия актьор фотос с мидички и свещи, а към него бе написала: "Най, най, най-прекрасната изненада". Техни приятели споделят, че двамата са заедно от два месеца и тръпката помежду им е изключително силна.

Клюкари в актьорската гилдия припомнят, че Бойко имаше дълга връзка с модела Ива Янкулова. По всичко личи обаче, че той вече е загърбил миналото и е продължил напред, тъй като, ако се съди по снимките, актьорът изглежда повече от влюбен в новата си приятелка.

Светски хроникьори са категорични, че Виттория прилича много на Радина Кърджилова - с нейната фигура, дългата права кестянава коса и дори носи същите слънчеви очила, с които гаджето на Деян Донков прикриваше сълзите си в шоуто Къртицата. Двамата са заедно не само в живота, но и на сцената, защото участват в хитовата постановка на Младежкия театър Г-н Балкански. Там крехката девойка е само лице от миманса, но и това не е малко, като се има предвид, че е още студентка. 25-годишният Кръстанов пък играе една от главните роли,  тази на студента Иван Бодков.

Актьорът, който стана известен благодарение на Стъклен дом, вече се готви за лятната си ваканция. Мълвата разнася, че заедно с новата си любима, Бойка планира да релаксира на нудистки плаж. След дълги години на убеждение, актьорът най-накрая решил да захвърли банския и да мине към групата на нудистите. Не е ясно кой го е навил, но се знае, че той отдавна споделял вижданията на своите по-разкрепостени приятели, но се притеснявал да се разголи. Най-вече го смущавала мисълта, че може да бъде засечен от родни папараци, които с годините стават все по-изобретателни. За сега снимки на голия по достойнство Бойко няма, но лятото тепърва е в разгара си. Така, екранният син на Елена Петрова, би влезнал в отбора на звездните нудисти, сред които са Марта Вачкова, Искрен Пецов, Камелия и дори Асен Блатечки.

Явор Бахаров, който е приятел с Бойко още от студентските години в НАТФИЗ също се появи във Варна. След като дъщерята на Фатик  Александра Тюркмен, го натири, къдрокосият актьор вече ближе рани на някой от къмпингите на морето, защото в началото на юни вече е с тъмен тен. Според мълвата Явор също има нова тръпка. Той много харесал красива мацка родом от Бургас, която е доста актуална персона в нощия живот на София и по морето. Девойката била завършила Маркетинг и знаела няколко езика, но не се занимавала с нищо, тъй като богатата й майка обезпечавала всичките й прищевки. "Все пък богаташки щерки му се въртят в главата, как пък не се завъртя около някое момиче от арт средите", коментират злобно авери на Явор, които споделят, че приятелят им е станал изключително меркантилен.








автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !