Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Касиерка събрала Любомир Ковачев с любимата му

отпечатай новината

17.06.2013 10:45 | Видян 5168 пъти

Касиерка събрала Любомир Ковачев с любимата му

Приятелката на актьора Любомир Ковачев,  Красена, направила първата крачка в създаване на тяхната връзка. Младата жена го забелязала в център за плащане на сметки и си поставила за цел да се запознае с него. Красена се опитала да разбере повече за актьора от касиерката, но тъй като не успяла, си оставила координатите. След време когато дошло време за плащане на сметки, жената предала на актьора оставеното от клиентката си. Той я потърсил и така се запознали. Оттогава, вече 2 години, Красена и Любомир са заедно, пише Супер 19'.

Това, което младата жена не харесва у приятеля си, е закъсняванията му за срещи. "Той няма усещане за време", коментира тя и допълва: "Но пък като си постави някаква цел, я следва докрай". Любо завършва актьорската академия в Лион и казва, че рискува единствено и само на сцената. Става известен у нас с участието си в сериалите Забранена любов и Женени с деца, както и с роля във филма Чужденецът. Докато учи във Франция, изминава доста трънлив път. Сцената не е единственото поприще, в което се е изявявал.

Като студент работи като сервитьор, но е пълна трагедия, както сам твърди. Тогава най му се отдава раздаването на вестници. "Имал съм много трудни моменти във Франция. Родителите ми бяха казали, че могат да ми помогнат с определен капитал и след това трябва да се оправям сам", споделя преживелиците си Любо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !