Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Малък Тошко за битата Кулезич: Така й се пада!

отпечатай новината

18.06.2013 12:00 | Видян 2485 пъти

Малък Тошко за битата Кулезич: Така й се пада!

Побоят над журналистката Люба Кулезич, който стана повод за първи път от години конкурентни медии да си подадат ръка и да застанат заедно срещу насилието над свободното слово и да се възмутят, оказа се, зарадва Тодор Славков, пише vsekiden.

Малък Тошко публикува в петък на стената си в социалната мрежа „Фейсбук" линк към новината за побоя над журналиста и написа под него: „Най-накрая".

„Аз също не я харесвам, но така да злорадстваш е ужасно", прави му забележка негова приятелка и след бурни коментари и от други потребители внукът на Тато все пак се пробва да избяга от конфузното положение като пише, че всъщност се шегувал. Но след като думите му не са приети добре от потребителите, Славков захваща стария рефрен и се изцепва: „Нали е в „Пирогов", не са я убили (за съжаление)".

„Така ли е написал наистина? Жалко... Явно и той като дядо си е жесток човек", коментира пред „Всеки ден" журналистката. За радост Люба Кулезич е жива и здрава и животът й не е в опасност. Още на следващия ден след покушението над нея Кулезич се появи в ефир, за да води съботното си предаване с тежък кръвоизлив. Тя бе на работа и в неделя, въпреки че лекарите категорични й забранили да се появява в ефир, а да си почива. „Смятам, че целта е била да не водя предаването си. Затова съм длъжна да го направя", заяви Кулезич.

Журналистката бе пребита в петък късно следобед на столичния булевард „Цар Борис III",недалеч от централата на застрахователното дружество „Лев Инс". Тя била издебната от атлетичен мъж с тъмен анцуг, който я налагал няколко минути и след това избягал. Нападателят все още се издирва, от МВР казват, че нямат конкретен заподозрян.

Междувременно вчера бе първото заседание на дело за клевета, което е завел срещу Люба Кулезич Алексей Петров. Журналистката бе представлявана от адвоката си, тъй като по това време е била на вливания.

Снимка: vsekiden

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !