Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Роби ще купува дрога на щерка си

отпечатай новината

25.06.2013 16:15 | Видян 1723 пъти

Роби ще купува дрога на щерка си

Роби Уилямс заяви, че ще купува наркотици на малката си дъщеря, когато порасне. "За да съм сигурен, че ще взима възможно най-качествените", обяснява 39-годишният певец, който известно време беше в рехабилитация заради пристрастеността си към алкохол и хапчета, пише Стандарт.

"Съмнявам се, че ще бъде като мен. Да чукна на дърво и с много късмет, тя няма да тръгне по този път. Ако за съжаление се случи, ще знам какво да правя", разказа той пред австралийско списание. Неговата дъщеря Теди вече дори си има приятел - Ангело, синът на певицата Адел. "Двамата излизат така да се каже", радва се Роби.

Той не пропусна да захапе и стария си враг Лиъм Галахър, с когото са във война от години. Уилямс коментира, че албумът "Be" на групата му "Beady Eye" би бил по-добър, ако в него имаше истински припеви. Всичко започна с доста завист от страна на Лиъм Галахър. Той явно не може да преглътне факта, че Роби е разпродал три вечери на 60-хилядния стадион "Eтихад" в Манчестър.

А неговата група "Beady Eye" е свирила само една вечер в клуб "Риц" пред 1500 души. "Ние трябваше да свирим  на "Eтихад", а не някакъв скапан клоун. Срамно е той да изнася три концерта там, а банда като нашата да остане с една вечер в "Риц", противи се той. Враждата между Уилямс и братята Галахър датира още от 90-те, когато Ноел нарече певеца "дебелия танцьор от "Тейк дет"". На наградите Brit през 2000 г. Роби пък предложи на Лиъм да си решат споровете с бой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !