Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джоли иска пак да забременее

отпечатай новината

26.06.2013 12:30 | Видян 1158 пъти

Джоли иска пак да забременее

Пит и Джоли искат още две деца и обмислят да осиновят сирийско сираче от бежански лагер в Йордания, съобщи Фимейл фърст. Двамата актьори планират да имат и още едно биологично дете, научи dir.bg.

"Положението в Сирия много я вълнува и Анджелина иска да осинови дете от Йордания, за да помогне с нещо" - каза близък до двойката.

"Медийният интерес ще помогне да бъде привлечено вниманието на света към случващото се там. Близнаците вече са на четири години и Анджи и Брад мислят, че е време за още деца. Те стискат палци скоро да отведат у дома следващото си дете. Тя е приятелка с кралица Рания от Йордания и това ще й помогне да осинови дете. Но Анджи и Брад искат и още едно биологично дете. Затова тя набляга на калия в храната."

Анджелина Джоли неотдавна си направи двойна мастектомия, след като се оказа, че има генна мутация, която увеличава опасността да развие рак на млечната жлеза и на яйчниците. След операцията семейството стана още по-важно за нея. Брад Пит и Анджелина Джоли имат 6 деца - осиновените Мадокс от Камбоджа, Захара от Етиопия и Пакс от Виетнам и биологичните Шайло, Нокс и Вивиен.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !