Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Фаталната цифра 9 и силата на...

Къде са се появили първите земеделци в праисторията,...

Слави и Бареков на тайна среща

отпечатай новината

27.06.2013 14:00 | Видян 3270 пъти | Гласували 2

Слави и Бареков на тайна среща

Преди дни Слави Трифонов, заедно с един от сценаристите си, са били забелязани в офиса на Николай Бареков в ТВ7. Изпълнителният директор и Слави са говорили повече от час и половина и запознати са категорични, че се водят преговори за трансфера на „Шоуто на Слави“, твърди "Уикенд". Според източниците на седмичника е възможно Трифонов просто да проучва пазара, тъй като договорът му с bTV изтича през септември и не се знае дали ще бъде подновен, научи Блиц.

"Слави е човек, когото много харесвам и с когото мога да се срещам и разговарям по най-различни поводи. Това, което мога да кажа е, че много хора от bTV и Нова тeлевизия ще дойдат в ТВ7 от есента, а аз водя преговори с всеки един от тях по отделно", каза пред БЛИЦ изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков.

От есента телевизията готви ново шоу предаване, с което да удари конкуренцията на тръгващия тогава по Нова телевизия "ВИП брадър".

"Все още е отворен вечерният ни слот за предаване тип "шоуто на Джей Лено". Преговаряме с различни продуценти за това, но не сме се спрели на никого", каза още Бареков.

Снимка: БЛИЦ

автор: Надежда Ннова

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !