Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Митко Димитров : Знам кой уби Жоро Илиев!

отпечатай новината

03.07.2013 14:15 | Видян 10914 пъти

Митко Димитров : Знам кой уби Жоро Илиев!

Културистът Димитър Димитров разкри пред Сашо Диков, че покойният Жоро Илиев винаги е имал куфарче с пачки в багажника на колата си, пише Всеки ден.

"Няма да казвам цифри, но бяха достатъчно всеки да си помогне и да се захване с това, което иска. Аз му исках, за да се захвана с културизъм", призна Димитров, който е бил охрана на Георги Илиев и Мето Илиенски.

"Този човек не само аз, но и всеки ще го запомни с едно голямо сърце, готово да помогне на всеки. Не знам защо много хора казват, че им е навредил. Според мен е обратното. Давал е и е помагал на всеки, който е имал нужда. Аз съм видял само добро от него", допълни Димитров.

Митко Димитров сподели, че знае кой е ликвидирал боса. Не искал да казва публично името, защото нямал доказателства, а освен това не желаел да се забърква с опасни хора. "Не мога да коментирам такива неща. Имам собствено мнение, но не мога да го коментирам. Причината каква може да е? Че е имал повече пари, че е давал повече пари, че е пречел на някой, че е бил по-добър от другите?", каза един от най-здравите българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !