Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Ел Макферсън 20 години след Playboy на корицата на Harper's Bazaar

отпечатай новината

04.07.2013 13:10 | Видян 2246 пъти

Ел Макферсън 20 години след Playboy на корицата на Harper's Bazaar

Ел Макферсън беше на 30 години, когато свали всичките си дрехи за корицата на Playboy и остана само по тънки черни чорапи. Близо 20 години по-късно 49-годишният топмодел с прозвище Тялото прави препратка към този момент от кариерата си, позирайки за друга корица – на модното списание Harper's Bazaar.

Повечето годинки на дамата могат да се познаят само ако човек се вгледа в лицето ѝ, защото фигурата ѝ не е мръднала и със сантиметър. А и за щастие, този път редакторите на австралийското издание на медията са минимализирали компютърните ефекти и ретуша и дори сладките лунички по раменете на Ел могат да се видят с просто око, пише dnes.bg.

За кадрите Макферсън застава пред фотографа Браян Адамс, а за фотосесията главният редактор Кели Хъш казва: „ Тя е в невероятна форма за жена, която ще стане скоро на 50. Надявам се кадрите на Браян Адамс да бъдат толкова иконични, колкото тези за корицата на Playboy през 1994 г.".

След дебюта си в мъжката Библия Ел роди две деца – Арпад (15 г.) и Аурелий (10 г.) на милионера Арпад Бюсон, който е баща и на дъщерята на Ума Търман. Макферсън вече не е с богаташа, но пък си е хванала друг. Дамата е сгодена за милиардера Джефри Софър.

Снимка: списание Harper's Bazaar

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !