Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Шер: Том Крус ме скъсваше от секс!

отпечатай новината

07.07.2013 09:01 | Видян 2431 пъти

Шер: Том Крус ме скъсваше от секс!

Дори на 67 Шер продължава да е все така безсрамна. Певицата не се свени да коментира публично с кого и как е спала, като последното си секс откровение направи тези дни в интервю за американски телевизионен канал, пише Уикенд.

Пред камерите поп легендата отвори дума за своите бивши гаджета, а когато водещият я попита за Том Круз , за кратко загуби ума и дума. По лицето ѝ се изписа първо руменина, а после и доволна усмивка. Оказа се, че Шер добре си спомня палавите им игри под чаршафите, макар от тогава да е минало доста време.

"Том е страхотен леглото. Много страстен любовник е и щом му предложиш, е винаги готов за секс. Всеки път ме любеше като за последно, диво и усърдно, не ме оставяше дъх да си поема. Определено го класирам сред петте ми най-добри интимни партньори през годините", призна 67-годишната звезда.

Връзката ѝ с актьора от "Невъзможна мисия" е краткотрайна. Двамата спят заедно в средата на 1986-а, когато Круз още не е известно име в Холивуд, а Шер е на върха на славата си. Певицата е със 16 години по-възрастна от Том, но той е силно привлечен от нея и не крие това от никого. Тя също не се срамува от отношенията си с младока. "Тогава той още не беше в църквата на сциентолозите", уточнява изпълнителката, сякаш за да оправдае разкрепостеното поведение на любовника си.

В крайна сметка след няколко незабравими сеанси в спалнята двамата решават да се разделят. Остават си обаче добри приятели и по светски партита не пропускат да демонстрират колко добре се разбират.В миналото Шер е имала доста разюздан полов живот като се е случвало са спи дори и с жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !