Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Люси Дяковска иска да стане "баща" на близнаци

отпечатай новината

05.07.2013 14:30 | Видян 3053 пъти

Люси Дяковска иска да стане

Люси Дяковска страшно се запалила по идеята да стане "баща" на близнаци.: "Бабата на Ками е имала близнаци. Мисълта, че може тя да роди, ми стана като фикс идея", категорична е къдрокоската. Камелия пък споделя, че за любимата си е готова на всичко и дори тя е тази, която е направила така, че двете да се запознаят и да се влюбят, пеипомня Lifestyle.bg.

Певицата и Барманката вдигат две лесбийски сватби. Дълго планираното събитие ще бъде факт до края на годината. Бившата звезда от "Ноу Ейнджълс" и приятелката й Камелия делят един дом и едно легло от вече две години. Макар подписът и булчинската рокля да не блазнят Ками, тя е готова да угоди на възлюбената си и да мине под венчилото.

Дяковска вече е съставила план за цели две церемонии. Едната ще бъде традиционна българска сватба, с народна музика и ще мине по всички древни традиции и обичаи, пише "Всеки ден". Втората сватба Люси държи да бъде модерна, може би градинско парти, с поп и рок музика, нещо в стил "Холивуд":"Вече много искам с Камелия да се оженим. По-скоро заради купона и фиестите. И за дете й давам зор. Все пак съм на 37", сподели певицата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !