Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Victor Calderone пристига за финала на Solar Summer

отпечатай новината

13.07.2013 09:00 | Видян 1434 пъти

Victor Calderone пристига за финала на Solar Summer

На 24 август американският клубен супер герой Victor Calderone ще постави финала на най-мащабното издание на Solar Summer Festivаl. Calderone многократно е показвал, че е сред онези виртуози, които с лекота вече повече от 20 години вдъхновяват и забавляват своите фенове.

Именно неговият опит и въображение отвъд традиционните очаквания му позволяват без усилие да заличи пропастта между музикалните жанрове и винаги да изненадва. Точно такива са очакванията на всички към супер талантливия майстор на музикалната манипулация. Още повече, че на него ще се падне честта да е специалният гост на вечерта, в която Cacao Beach ще отбележи своя 10-ти рожден ден, пише btvnews.bg.

Преди това обаче, в рамките 4 уикенда най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar Summer Festivаl ще срещне родните фенове с над 20 стилово различни световни звезди.

Парти маратонът ще започне на 28 юли с Adam Beyer и Nicole Moudaber, а на следващия ден, 27 юли, ще продължи с взривоопасна музикална комбинация на Sharam, Sandy Rivera и Dirty South. Гостите за втория уикенд на Solar са Mark Knight (2 август) и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август).

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. На 10-ти август ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold. Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, за да продължи на 17 август с големия Fedde le Grand.

Едновременно със събитията в Слънчев бряг, Solar Summer Festivаl ще има своя сцена и в рамките на фестивала Spirit of Burgas. А за там организаторите от Yalta Club са поканили не по-малко интересни артисти. На 27-ми юли на Solar Dance Arena ще свирят най-известното транс трио Above&Beyond и легендарният Paul Oakenfold. На следващата вечер сцената на Solar ще се превърне в средище на уличното изкуство и градската култура, благодарение на живото изпълнение на Dub FX.

Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и на Белия бар в Yalta Club.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !