Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Мария Илиева се подложи на зверска диета заради младока Иво Аръков

отпечатай новината

10.07.2013 15:20 | Видян 5445 пъти

Мария Илиева се подложи на зверска диета заради младока Иво Аръков

Певицата слабее ударно заради 11-години по-младото си гадже Иво Аръков, говорят столични клюкари. След като бе зарязан от Елен Колева актьорът се завърна бързо бързо при бившето си гадже Мария Илиева, пише Шок.

Поп изпълнителката от своя страна му прости великодушно забежката и се понесе отново на крилете на любовта. Нещо повече – заради него Илиева се подложи на зверска диета, благодарение на която вече смъкна няколко килца от мощната си снага.Въпреки драстичното ѝ отслабване обаче, краката на Мария Илиева продължават да са мощни и яки като на римски пехотинец, коментират ценители на женската хубост.

Злите езици шушукат, че 36-годишната певица прави всичко възможно да заведе 25-годишната си изгора под олтара. Една от мерките да му грабне акъла и да осъществи плановете си, е да стопи паласките и да стане стройна като фиданка.

Факт е, че Илиева донякъде е постигнала целта си. В лицето и от ханша нагоре наистина изглежда поотслабнала, но в краката не е успяла съвсем. "Някои неща са въпрос на конструкция и просто не се поправят. Когато краката са къси и дебели, не помагат нито диети, нито гладуване, нито тренировки в залата!", твърдят специалисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !