Всичко на български, най-голямата...

Няма град с толкова надписи на български извън страната...

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Николета захапа Мария: Не копирам безизвестни хора!

отпечатай новината

10.07.2013 17:30 | Видян 4214 пъти | Гласували 1

Николета захапа Мария: Не копирам безизвестни хора!

Плеймейтката Николета Лозанова пак яхна метлата. След като в мрежата се появиха коментари, че футболната съпруга, твърде често копира родни и чужди звезди на снимките си, моделката сериозно се разсърди. Бившата водеща на "Къртицата" избухна на страницата си в социалната мрежа срещу едно от светските издания у нас.

"Имам да гледам дете и да се наслаждавам на семейството си, та от тези удоволствия нямам време да гледам снимки на известни и безизвестни, че да ги копирам", заяви плеймейтката, която почти не излиза от Фейсбук.

Докато бе на ваканция на Сейшелите Лозанова не спря да си пуска снимки от там. А много от феновете ѝ откриха прилики между нея и други световни звезди като Анна Курникова и Миранда Кер, докато позира. При тези сравнения, брюнетката не скри, че е поласкана. Но когато сравниха нея и Никол с Мария и дъщеря ѝ Марая, съпругата на Валери Божинов избухна сериозно.

Както изглежда на футболната половинка никак не ѝ се нрави да я сравняват с фолк певица. И избухна изключително гневно на страницата си в социалната мрежа. Самата Ни Ло доскоро се шегуваше, когато я сравняваха с чужди звезди като Ева Лонгория и Миранда Кер, че те копират от нея. Но неизвестно защо прие сравнението с фолк певицата Мария като обида, пише interesni.biz.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !